FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Терзиев: Върви фалшива анкета за набиране на кадри в общинската администрация

Терзиев: Върви фалшива анкета за набиране на кадри в общинската администрация

Снимка БГНЕС
„В социалните мрежи се разпространява фалшива анкета с неясен източник, с която се набират „кадри за общинска администрация“ в София. Важно – моля Ви да не попълвате тази анкета, защото данните, които предоставяте, най-вероятно се събират и обработват незаконно и могат да бъдат използвани за користни цели“.

Това заяви новоизбраният кмет на София Васил Терзирев във фейсбук профила си.

„Категорично заявявам, че тази мнима инициатива за подбор на служители няма нищо общо с моя екип, със Столичната община и нейната администрация. Подобни спекулации на гърба на институциите са абсолютно недопустими, уронват авторитета и доверието в тях и са обидни за хората, които работят там.

Неведнъж по време на кампанията към споделял, че човекът и неговият потенциал са в центъра на нашата програма за управление на София. След официалното ми встъпване в длъжност предстои да се запозная лично с колегите от администрацията на Столичната община. Нямам никакви съмнения, че сред тях има изключителни професионалисти. Назначаването в общината ще се случва по установените процедури и при спазването на установените правила“, пише още той, цитиран от „24 часа“.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!