FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Слави Трифонов: Успехът е да поставяш обществените интереси над личните

Слави Трифонов: Успехът е да поставяш обществените интереси над личните

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Дни преди изборите лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира предизборната кампания в страната в социалните мрежи.

„Идва краят на една отвратителна и глупава предизборна кампания, от която избирателите едва ли могат да направят по-сериозни изводи за кого да гласуват на предстоящите избори“, написа Трифонов във Facebook.
„Моето мнение е, че нито голямата част от партиите са си направили сериозни изводи за своето поведение, нито медиите, нито социолозите, нито политолозите“, отбеляза той.

„За пореден път повечето от тези важни за изборите участници се вживяха в ролята си на безпогрешни рефери на предизборната ситуация. Затова ние участвахме в тази кампания, неучаствайки активно медийно. Полето за изява за нас са личните контакти и интернет, единственото напълно свободно пространство в сегашната медийна среда. Дали това е било успешен ход?

Кой може да ми каже кое е успех в сегашната ситуация? Да си първи и да не можеш да съставиш правителство или да си последен и от теб да зависи съставянето на правителство. Имам предвид резултатите от последните избори, на които ние бяхме първи и не можахме да съставим правителство, а „Изправи се БГ! Ние идваме!“ бяха последни и от тях зависеше дали ще се състави правителство. Така че – вие ми отговорете кое е успех.

За мен успех е да си последователен, да се държиш достойно и да поставяш обществените интереси над личните“, посочи лидерът на ИТН.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!