FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Нови правила за паркиране в София от 4 януари

Нови правила за паркиране в София от 4 януари

Снимка: БГНЕС
От 4 януари 2021 г., с решение на Столичния общински съвет, „Зелена зона“ ще работи и в събота в часовия диапазон от 10:00 до 18:00 ч. Работното време на „Синя зона“ в събота също ще започва от 10:00 ч., а не както досега от 08:30 и ще приключва в 18:00 ч.

Новите части на „Зелена зона“ в районите „Слатина“ – кв. „Яворов“ и „Триадица“ – кв. “Иван Вазов“ започват да функционират от 4 януари 2021 година.

Център за градска мобилност (ЦГМ) призовава гражданите, които желаят да паркират в зоните, да не чакат последния момент за заявяване на стикер. Документи се приемат в офисите на ЦГМ и онлайн през сайта на ЦГМ:

https://www.sofiatraffic.bg/bg/parking/vignettes.

Плащането на винетния стикер става единствено и само след получаване на официално одобрение. Самото плащане се извършва и на място в наш офис, и по банков път.

Пълна информация за условията и документите вижте тук:

https://www.sofiatraffic.bg/bg/parking/lokalno-plateno-parkirane-na-pps/p/1


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!