FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

В четвъртък остава топло и слънчево с градуси до 25°

В четвъртък остава топло и слънчево с градуси до 25°

Снимка: Pixabay
През нощта ще бъде предимно ясно. Ще духа слаб вятър с южна компонента, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Минималните температури ще бъдат предимно между 5° и 10°, в София – около 8°.

Утре ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще бъде слаб с променлива посока. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°, в София – около 23°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър с южна компонента. Максималните температури ще бъдат между 19° и 22°. Температурата на морската вода е около 21°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините времето ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра – около 12°.

В петък ще преобладава слънчево време. От северозапад на югоизток ще има временни увеличения на облачността, без валежи. В събота ще бъде слънчево. Вятърът ще бъде слаб от югоизток-изток. Температурите ще се повишат слабо и минималните ще са между 7° и 12°, а максималните – между 23° и 28°.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!