FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Строят модерни шоурумове в пловдивския Индустриален парк Марково

Строят модерни шоурумове в пловдивския Индустриален парк Марково

Обектът е разположен в южната част на Околовръстния път на град Пловдив. Източник: Галакси Инвестмънт Груп
Галакси Инвестмънт Груп стартира изграждането на модерни шоурумове в пловдивския Индустриален парк Марково. Новостроящите се търговски площи са разположени на най-видимата предна ивица на Околовръстното шосе на града, което ще позволи на шоурумовете да се възползват от силния автомобилен поток на пътната артерия.

Очаква се изграждането на обекта да приключи в края на месец април, като компанията-инвеститор Галакси Инвестмънт Груп предоставя възможност на бъдещите наематели да се възползват от гъвкаво търговско пространство, изцяло съобразено с техните нужди.

Новоизграждащата се едноетажна конструкция се отличава с естетика и функционалност, комбинирана с изключителен простор и светла височина от 4,34 метра. Застроената площ е 570 кв.м., като тя е проектирана така, че да може да бъде разделена на три отделни търговски помещения, които да функционират напълно самостоятелно едно от друго. Предвидено е място за поставяне на светеща табела, проектирани са големи витрини с отлична видимост от пътя.

Новоизградената и напълно завършена инфраструктура и забавителната лента от Околовръстен път предоставят възможност за лесен и удобен достъп до търговските площи. Основното влизане е предвидено да бъде осъществено чрез автомобилен вход и изход към обслужващия паркинг, който подсигурява на обекта 25 паркоместа.

Индустриален парк Марково е разположен на Околовръстния път в южната част на града. Намира се само на 5 км. от Митница Пловдив и на 14 км от автомагистрала „Тракия“. Инфраструктурата на Индустриален парк Марково беше завършена през 2018 година. Миналата година първите две компании откриха своите представителства в него, а в процес на изграждане и проектиране на своите центрове са още пет фирми. Галакси Инвестмънт Груп предлага за продажба парцели в зоната, напълно обезпечени с инфраструктура.

Имиджова публикация
Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!