FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Оператор вдигна адреналина: Пусна порно на детски канал

Оператор вдигна адреналина: Пусна порно на детски канал

Снимка: Delko Dzhavgarski FB
Сигналът на Cartoon Network за цяла България за кратко беше прекъснат от канала за възрастни XY Plus. Това се случи вторник вечер в 22:59 ч. по средата на епизод на „Анджело е върхът“. Анимацията бе прекъсната от цветна таблица за секунда преди да започне да се излъчва порнографско видео от друг канал. За щастие проблемът беше разрешен бързо и в 23:02 ч. излъчването на Cartoon Network беше върнато, съобщават сайта на Cartoon Network фенове.

Още по темата

19 сеп 2019 10:43

40

24 авг 2019 23:00

43

Проблемът не е останал незабелязан, защото зрители веднага са сигнализирли за случилото се в социалните мрежи.

Причината обаче не идва от Cartoon Network, а най-вероятно от българския оператор Булсатком, който разпространява сигнала на анимационния канал за всички български оператори. Проблеми с българския сигнал на CN не са нещо ново. Многократно се е случвало излъчването да бъде прекъснато от цветна таблица, като е имало случаи, в които това да трае в продължение на часове.

Подобен проблем като днешния имаше през 2016, когато сигналът на Cartoon Network за България беше заменен в рамките на секунди от канала BiT.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!