FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Мият улици и булеварди в София утре

Мият улици и булеварди в София утре

Снимка: БГНЕС
Положителните температури позволяват от утре, 22 февруари, да започне миене на улици и булеварди, съобщават от Столичната община.

Миенето с автоцистерна с маркуч ще се извършва по основни пътни артерии в осем района и ще продължи в следващите дни през седмицата. Работата на почистващите фирми се контролира от екипи на Столичния инспекторат.

Утре, след 11:00 ч. ще се мият улици и булеварди в районите Сердика, Илинден, Овча купел, Средец, Триадица, Люлин, Искър и Кремиковци по бул. „Президент Линкълн“, бул.“Патриарх Евтимий“, ул.“Каменоделска“, ул.“Скопие“ и др.

Преди това ще бъде направено почистване на пътните регули от наноси и прах, както и проверка на дъждоприемните шахти. Ще се извършва и машинно почистване на пътни участъци и велоалеи, както и ръчно метене на тротоари.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!