FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Малкият Мехмед от Якоруда е добре, но все още е стресиран

Малкият Мехмед от Якоруда е добре, но все още е стресиран

Снимка: МВР
Много доволни сме от целия екип на МВР. Контактен е, детето е добре. Баба му го е питала къде и с кого е бил, но той все още не иска да каже, стресиран е. Не знаем защо е бил отвлечен, коментира пред БНТ дядото на 2-годишния Мехмед от Якоруда.

Още по темата

24 сеп 2020 16:00

81

24 сеп 2020 12:25

22

24 сеп 2020 08:32

17

24 часа стотици полицаи, пожарникари, планински спасители, доброволци и роднини търсиха мистериозно изчезналото момченце. Накрая намериха Мехмед Юркин жив и здрав в гората край с. Бунцево, на около 20 км от дома му.

Детето изчезна около 16 ч. в сряда. Момченцето е оставено да си играе в двора на баба си и дядо си. Малко след това майка му го потърсила, но от него нямало и следа.

Родителите Зия и Фатме, които имат общо 4 деца, живеят на същата улица – в края на Якоруда в посока към гората.

Районната прокуратура в Разлог образува досъдебно производство за изясняване на причините за изчезването на Мехмед, както и дали това е в резултат на извършено престъпление – противозаконно лишаване от свобода на малолетно лице. Разследването е започнало при условията на неотложност с разпит на свидетел и се извършва под надзора на прокурор. За последен път Мехмед бе забелязан около 17 ч. в сряда близо до дома си заедно с по-голямата си сестра.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!