FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Лекар от частна болница в Бургас е заразен с коронавирус

Лекар от частна болница в Бургас е заразен с коронавирус

Снимка: БГНЕС
Хирургичното отделение на частната бургаска болница „Бургасмед“ от снощи е под карантина, заради положитена проба за коронавирус при лекар .Информацията беше потвърдена от Кризисния щаб в Бургас, а от управата на болницата бяха категорични, че се вземат всички мерки, за да се ограничи заразата, съобщават от NOVA.

„От снощи от 8 часа има заповед на директора на РЗИ за поставяне под карантина на хирургичното отделение“, обясни за NOVA управителят на болницата д-р Стоил Апостолов. Вземат се проби от персонала и пациентите. Отделението ще бъде затворено и поставено под карантина. Целият персонал не хирургичното отделение е бил контактен – лекари, сестри и санитари, които са били на работа в датите, които са указани в заповедта. Под карантина остават и пациентите. При тях докторът е минавал на визитация, поясни още д-р Апостолов.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!