FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Двама със съмнение за коронавирус във Велико Търново

Двама със съмнение за коронавирус във Велико Търново

Снимка: БГНЕС
Двама души от Велико Търново са поставени под домашно наблюдение за поява на симптомите на коронавируса. Те са пребивавали в Китай.

Още по темата

16 фев 2020 19:15

174

След завръщането си са потърсили личен лекар, за да го информират за престоя си там, съобщава bTV.И при двамата липсват симптомите на заболяването, но наблюдението им ще продължи 14 дни.

До момента за коронавирус у нас са изследвани 21 души. Всички проби са отрицателни. Българските студенти, които бяха евакуирани от Ухан, вече са изписани от Военномедицинска академия.

Отрицателна се оказа и пробата за коронавирус на украинския гражданин, настанен в старозагорската болница. На 4 февруари той се е прибрал от Китай и бе приет в здравното заведение заради висока температура.

С последния си доклад Европейската агенция за контрол на заболяванията повиши риска от заразяване в Европа от нисък на умерен.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!