FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Давид Леви: След бурята Китай ще е с най-силна икономика

Китайската провинция Хубей, епицентърът на епидемията от коронавируса, започна да се връща към нормален живот. Властите отменят продължилите с месеци противоепидемични ограничения, поставили под карантина провинцията и столицата Ухан. От полунощ беше облекчен контролът върху автомобилния трафик в Хубей.
Със сигурност пандемия е в глобални мащаби, но това според мен е перфектна буря, след като бяха назрели условията. Логиката започва от това, че трябва да махнем короната от главата на този вирус, има един важен момент – процентът на смъртност, който се афишира и се изчислява непрестанно. След като мине вълната, ще се окаже, че смъртността е много по-ниска, колкото е и щам Б при грипа. Това посочи за „Денят ON AIR“ международният анализатор Давид Леви.

Стресът – по думите му – е именно целта на играта, той намалявал имунната защита на организма.

„Страхът е най-лошият съветник. Когато изследваме дадено събитие или процес, трябва да гледаме кой има интерес. Световните борси се провалиха, а Китай е тоталитарна система, разполага с огромни резерви от живи пари, наливат се в изкупуване на акции и след бурята ще се окаже, че Китай е най-голямата икономика в света“, посочи той за Bulgaria ON AIR. 

Хората сега си стоят вкъщи, гледали телевизия, което се отразявало на рейтингите на медиите в положителен план.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!