FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Вторник сутрин около нулата, по обяд градусите скачат до 12°C

Вторник сутрин около нулата, по обяд градусите скачат до 12°C
Сутринта на много места по поречията на реките и в низините ще има ниска слоеста облачност или мъгла.

Минималните температури ще са между минус 3 и 2 градуса. В София минималната температура ще е около нулата.

Над страната утре ще бъде предимно слънчево и почти тихо. Температурите ще се повишат и максималните ще са между 7 и 12 градуса, по-ниски в районите с по-трайна мъгла. В София максималната температура ще е около 8 градуса, прогнозират синоптиците от НИМХ.

В сутрешните часове на места по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност.

През деня ще е предимно слънчево и почти тихо.

Максималните температури ще са между 6 и 9 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6, на 2000 метра – около 2 градуса.

И през следващите два дни времето ще бъде спокойно и без валежи. В планините и планинските райони ще бъде предимно слънчево и ще се затопля. В Предбалкана в сряда, а към четвъртък в планинските райони на Западна България дневните температури ще достигат 10-12 градуса. В равнинната част от страната в много райони в нощните часове ще бъде с мъгла или ниска облачност, които всеки следващ ден ще се задържат все по-дълго, а дневните температури в тези райони ще остават по-ниски, предимно между 1 и 6 градуса.

Сутрешните температури ще са около нулата.

В четвъртък в източните райони ще духа слаб до умерен североизточен вятър и ще проникне малко по-студен въздух. На места по Черноморието е възможно да преръмява.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!