FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Цветанов: Противопоставянето прави политиците зависими от задкулисието

Цветанов: Противопоставянето прави политиците зависими от задкулисието

Снимка: БГНЕС
Противопоставянето между институциите прави политиците зависими от задкулисни игри. Това коментира във Велико Търново лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

„За голямо съжаление, много от това институционално противопоставяне, от липсата на диалог ни прави зависими от други задкулисни игри, които обаче не са в интерес на обществото и на България. Независимостта ни прави много по-силни, когато има възможност да чуем и различното мнение, но не и да се противопоставяме, а просто да изслушаме различната гледна точка“.

Той не изневери на традицията да чества Независимостта в старата столица, откъдето бе депутат. Цветанов бе сред политици и представители на институциите, които присъстваха от рано сутринта на светата литургия в историческия храм „Св.40 мъченици“.

Не застана до официалните лица, не беше и на трибуната на Царевец, а сред гражданите в подножието на Патриаршията, съобщи „24 часа“.

Не пожела в празничния ден да говори за новия си политически проект, но заяви, че когато бил в политиката, не е влизал в задкулисни игри. „Знам, че винаги, когато си в голямата политика, си податлив на много изкушения, но знам, че когато си принципен в политиката, си подложен на много натиск и същевременно много опити за дискредитиране“, каза Цветанов.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!