FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

„Топлофикация“ започва поетапно спиране на парното в София

"Топлофикация" започва поетапно спиране на парното в София

Снимка: БГНЕС
От утре, 29 април, „Топлофикация София“ ЕАД започва поетапно изключване на отоплението в столицата. Всички фирми за дялово разпределение са уведомени, а процесът на спиране на парното се очаква да приключи до 30 април.

Потребителите ще бъдат допълнително информирани от обслужващия ги топлинен счетоводител за графиците на отчетите. В тази връзка „Топлофикация София“ ЕАД призовава клиентите си в рамките на отчетния период да осигурят достъп до всички жилища, включително и до апартаментите, в които отоплителните тела не се използват или са свалени.

Още по темата

23 апр 2021 21:00

61

За клиентите, чийто топлинен счетоводител е фирмата за дялово разпределение на „Топлофикация София“ ЕАД, отчетът на измервателните уреди ще започне от 10-ти май. Проверката и отчетът на всички уреди и на водомерите за топла вода ще дадат възможност на топлинните счетоводители да изготвят коректно и в срок изравнителните сметки, без да се налага да бъдат многократно преработвани поради по-късни отчети в отделни жилища, допълват от „Топлофикация“.

Всички клиенти имат право на две дати за безплатен отчет на уредите от топлинните счетоводители. Ако нямат възможност да осигурят достъп до жилището на тези дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят допълнителна дата за индивидуален отчет, която се заплаща според ценоразписа на съответната фирма за дялово разпределение.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!