FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Складовете за горива – пълни, нямало да ходим пеша

Складовете за горива - пълни, нямало да ходим пеша

Снимка: БГНЕС
Ситуацията снощи си я създадохме сами. Без проблем влязохме в ситуация без аналог в последните, може би, 15 години. Според слухове и предадено по агенция „Една жена каза“ населението започна да зарежда истерично.“ Това заяви пред БНР Живодар Терзиев, председател на Българската петролна и газова асоциация (БПГА).

Още по темата

2 мар 2022 22:14

742

За няколко часа са били продадени горива, колкото се продават от една бензиностанция за седмица, стана ясно от казаното от Терзиев.

Цената от 3 лева не е масова и обективно проявена, както се тиражираше в някои сайтове, категоричен е Живодар Терзиев, който даде примери от обиколени от него обекти в Стара Загора.

„Цените са устойчиво под 3 лева. Да, има 2.70-2.80, има цени близо до 2.90, но в никакъв случай цената от 3 лева не е масова.“

Пеша няма да ходим, увери Живодар Терзиев.

„Рафинерията е натоварена доволно добре. Производството върви. Складовете са пълни“, каза той.

По-големите складове в страната днес ще отворят извънредно, уточни председателят на Българската петролна и газова асоциация и призова да се внимава с презапасяването заради пожарната безопасност.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!