FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

При акция на КАТ: 15 отнети книжки за една нощ

При акция на КАТ: 15 отнети книжки за една нощ

Снимка: БГНЕС
Само за една нощ 15 шофьори останаха без книжки и двама бяха арестувани по време на операция на КАТ. Тя е проведена във времето от 21 часа снощи до 6 часа тази сутрин на територията на столицата.

Полицейски служители са следили за опасно поведение на водачи, застрашаващо живота и здравето на останалите участници в движението, съобщават от NOVA.

Полицията с акция за опазване живота на пешеходците

Проверени са 272 автомобила и 496 лица. Констатирани са множество нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за българските лични документи. Съставени са 24 акта и 16 фиша по ЗДвП. Иззети са 15 шофьорски книжки. А причините –  неплатени глоби и едно за липса на застраховка „Гражданска отговорност“. Съставени са 4 акта за шофиране в нетрезво състояние, задържани са 2 лица, образувано е едно досъдебно производство и е дерегистриран един автомобил.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!