FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Остава топло и във вторник, максималните температури до 24°

Остава топло и във вторник, максималните температури до 24°

Снимка: Pixabay
рез нощта ще е предимно ясно и почти тихо. Минималните температури ще са от около нула градуса в отделни райони на Западна България, където ще се образува слана, до 10-13° по морския бряг, прогнозират синоптиците от НИМХ.

Утре ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над източните райони и сутринта на отделни места там ще има мъгла. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и източните райони – умерен източен вятър. Максималните температури ще са между  19° и 24°.
 
Над Черноморието облачността ще е променлива и валежи са малко вероятни. Сутринта в отделни райони ще има мъгла. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 18-20°. Температурата на морската вода е 18-19°.  Вълнението на морето ще е 2-3 бала, на север от н. Калиакра – до 4 бала.
 
Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток, по най-високите части ще е от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра – около 9°.

 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!