FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Новогодишно парти пренася Ню Йорк в София

Go Guide обединява сили с Boyana Events за най-епичната Нова година в околието. Това е Новата година, за която всички говорят и за която само в рамките на 48 часа всички билети бяха разпродадени.

Както всеки голям град и София заслужава парти на открито, което да събере на едно място хора с еднакъв вайб, затова от Go Guide правят точно такова. Между декорите на Киноцентър Бояна, сред които улиците на Ню Йорк и Лондон, те ще създадат истински новогодишен фестивал.

15 закрити пространства ще вземат функциите на хип хоп бар, диско бар, ретро бар, бар с електронна музика, а караоке и гей бара ще дадат необходимия цвят. Ще има и такива места, на които ще можеш на сладки приказки да пийнеш по едно-две – вино бар, коктейл бар, шот бар, уиски бар и champagne room.

Посрещането на заветния 12-и час ще е на открито на голямата сцена, която буквално ще е в центъра на Ню Йорк и със сигурност ще е най-фотогеничното място, на което можеш да си в този миг от годината. Там лайв музиканти от Благоевград биг бенд с вокалист Петър Салчев от рано вечерта ще подготвят гостите за вълнуващ старт на новото начало, докато стрелките на часовниците се прегърнат в 12-ия си час и всички вдигнат наздравица под водопад от фойерверки и конфети.

След това грандиозното парти ще се измести в две от студиата, едното ще бъде  превърнато в нощен клуб, където Shame Party колективът няма да остави никого със скръстени ръце на дансинга, а другото ще е във владение на момчетата от Dope Zoo.

Сред останалите артисти, които ще намерят място в парти програмата, са любимците от Eastern Union, Worst Behavior, Vladislav Moustache Love, Valdy, Ritual Gatherings, Dj Radi и IHOU, които ще взривят от музика и танци малките клубове по нюйоркските улички.

За всички фестивални хора са предвидени шатъли и в двете посоки, които ще се движат по предварително обявен график, както и стрийт фуд маркет с тръкове, където всеки ще може да възстанови жизнените сили с вкусна храна.
Тази Нова година София ще е Ню Йорк и ще има всичко за всеки благодарение на генералните спонсори на събитието.

Благодарим на The Stars Group – гейминг компанията, която ти отваря пътя към звездите и ти предоставя шанс за нова и вълнуваща кариера през идващата 2020 г.! И на Mastercard, които ще осигурят буквално безценни моменти на присъстващите за едно безкешово събитие от ново поколение. За притежателите на Mastercard e предвиден също Speed Line за по-експресен достъп до партито, както и Мastercard Lounge, където достъп ще имат само картодържатели.

Актуалната информация следете тук  https://bit.ly/2DOwaIY 
 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!