FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Младеж, свален от тролей, стреля в центъра на Враца

Младеж, свален от тролей, стреля в центъра на Враца

Снимка: БГНЕС
Младеж без маска е бил свален от тролей, защото е бил без предпазна маска. След което започнал да стреля в центъра на Враца. Сигнал за стрелбата е подаден на спешния телефон 112 към 15 часа в четвъртък, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Продавачи от близкия магазин на булевард „Демокрация“ обяснили, че млад мъж с черни дрехи и черна шапка извадил оръжие и почнал да стреля напосоки. Патрулка пристигнала на мястото, но него вече го нямало. Униформените започнали да го издирват и скоро задържали стрелеца. Оказало се, че той е 18-годишен и е от Враца.

По време на разпита той казал, че се качил на тролей на площад „Македония“, но бил свален от него още на следващата спирка „Космос“, защото не е носил маска. Проверката показала, че оръжието е законно притежаван газов пистолет. Органите на реда са иззели оръжието. А при огледа на мястото било установено, че повечето от патроните са попаднали в ламарините на тролейбусната спирка и около нея.

От полицията съобщиха още, че случаят продължава да се изяснява.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!