FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Криминално проявен нападна възрастна жена в Казанлък

Криминално проявен нападна възрастна жена в Казанлък

Снимка: Pixabay
71-годишна жена, която е бивша учителка, бе нападната посред бял ден в Казанлък. 36-годишен криминално проявен мъж започнал да я души. Той е дишал бронз в торбичка. Жената е с тежко заболяване и все още е в шок от случилото се.

„Докато си вървях по пътя, дочух някой да вика. В първия момент си помислих, че говори по телефона. След това чух думите „кръвта на Исуса, кръвта на Исуса“. Направих няколко крачки, той се обърна и връхлетя върху мен. Блъсна ме и започна да ме души с думите „кръвта на Исуса, ще те уморя“, разказа пред Нова тв Пенка Михайлова.

„Започнах да викам, но никой не дойде да ми помогне. Мъжът ме натисна с цялото си тяло и ме душеше с ръце. Припаднах и нищо не помня. Когато дойдох на себе си, се опитах да стана. Тръгнах отново по улицата и тогава други четири момчета с бронз в ръцете си вървяха по същата посока“, каза още тя.

„В резултат на нападението в момента ми е трудно да дишам, да говоря и да се движа“, допълва още потърпевшата.

Полицията е задържала няколко човека във връзка със случая. По-късно е установено, че освен младежите е имало и друг човек. Основният, който е нападнал жената е 36-годишен криминално проявен мъж, който вече е задържан.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!