FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Изгорелият като факла край Асеновград – влюбен, младоженец

32-годишен асеновградчанин се поля с бензин, драсна клечка и изгоря като факла на място. Трагедията се разигра около 7,20 ч тази сутрин на пътя за с. Лясково над Асенова крепост. Загиналият е младоженец на име Радослав Ковачев. Той се качил в БМВ-то си и спрял по тесния път между Лясково и Яврово, пише „24 часа“.

Още по темата

18 яну 2020 13:15

180

Случаен ловец от Пловдив, който тръгнал с джипа си на излет, минал от там и забелязал, че от леката кола излиза силен пушек. Завтекъл се да помогне и отворил вратата на БМВ-то. От нея излязъл възпламененият Радослав.

Пловдивчанинът грабнал пожарогасител и се опитал да го спаси. Пламъците обаче били толкова силни, че не успял. Ловджията сигнализирал на 112, а пристигналият лекарски екип само констатирал смъртта в резултат на изгарянията.

Малко преди да пристъпи към фаталния край Радослав Ковачев пратил съобщение на любимата си, с което се сбогувал. Двамата се оженили в началото на тази година. В петък вечерта са били в пловдивски ресторант.

„Да имаш такава жена до себе си е прекрасно“, е написал във Фейсбук профила си Ковачев, който работел като охранител и редовно помпал мускули.

Нищо не предвещавало такава трагедия. Радослав бил лудо влюбен. От постовете му в социалната мрежа става ясно, че е отдаден на половинката си, която е козметик в Асеновград.

„Ти си моята любов. Обичам те!“, гласи една от последните публикации на Радослав. Има също и снимка от 8 януари т.г., където двамата са показали брачните си халки с текст „Изгоряхме“ с няколко сърца. Следват честитки на приятели за щастлив и семеен живот. Пак преди дни са се сдобили с домашен любимец, за което са се похвалили. Имали са и мотор, тъй като обичали да пътуват.

Каква е причината влюбеният охранител да се самозапали, разследващите тепърва установяват. Една от версиите е за проблеми от семейно-битов характер, казаха от МВР. И допълниха, че е образувано досъдебно производство. На този етап данните сочат, че става дума за самоубиство.
 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!