FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Директор в столично школо – с агитация в електронен дневник

Директор на столично училище агитира в електронния дневник родителите на учениците си да гласуват за него. Диян Стаматов е кандидат за общински съветник в София. Призивът беше разпространен в социалните мрежи, а за неговата автентичност потвърди самият Стаматов. „Обърнах се към родителите на децата, които се обучават в 119-то училище – за мен това е правилния начин, честния начин, искрения начин, за да знаят каква е моята позиция“, посочи той пред Bulgaria ON AIR.

Според директора на 119-то училище единствената грешка, която е допуснал е, че в съобщението си е обявил номера на бюлетината и на префенцията. По тази причина съобщението е премахнато.

В общинската избирателна комисия няма постъпила жалба по конкретния случай – затова и членовете се въздържат от коментар.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!