FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Депутатите се отказаха да изслушват Борисов

Депутатите се отказаха да изслушват Борисов

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Отпадна първата точка от дневния ред на парламента. Тя беше за изслушване на премиера в оставка Бойко Борисов за Плана за устойчивост и развитие.

Той обаче беше опериран по спешност и се очаква днес да бъде изписан от болница. Така че първата точка за днес остана изслушването на министъра на финансите в оставка Кирил Ананrев за бюджета.

Още по темата

21 апр 2021 08:01

92

В началото на заседанието лидерът на БСП Корнелия Нинова настоя законите, които е внесла левицата, да бъдат разгледани от депутатите.
 
„Законите, които сме внесли са спешни и са ориентирани към мерки за хората, младите семейства и възрастните, настояваме ако трябва и извънредни заседания да направят комисиите и да обсъдят нашите предложения, ако искате ги отхвърлете, но да се гледат“, призова тя.
 
Председателят на НС Ива Митова й отговори, че устни предложения не могат да се правят по този начин, така че е нужно да ги внесе писмено.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!