FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ГЕРБ нямало да се разпадне, партията е стабилна

Разпад на ГЕРБ няма да има, колкото и това да прорукуват нашите политически опоненти. Това обяви пред БНТ депутатът от управляващата партия Десислава Атанасова. По думите на Атанасова, партията е стабилна.

Депутатът коментира и събраните негативи от ГЕРБ.

Още по темата

18 сеп 2020 22:15

74

17 сеп 2020 15:29

43

„ГЕРБ като управляваща партия е правила немалко грешки, въпросът е, че ние мисля на време взимаме своите поуки, винаги когато е поставено под съмнение или личността на определен политик, или определена политика, ние преразглеждаме своето решение спрямо него или воденета от него политика“, каза още Атанасова.

По думите й е нормално партия, която е в политическия живот от десет години да натрупа своите негативи.

Атанасова коментира и последните промени в изборния кодекс като отрече каквато и да е възможност за манипулация на идващите избори. По думите й е нормално те да се провеждат комбинирано както досега, а именно чрез машинно и електронно гласуване. Такива са били и последните местни избори.

„Ако кажем, че гласуването с хартиени бюлетини може да бъде манипулирано, защо в столични райони, спечелиха хора от „Демократична България“, манипулирани ли са тези избори“, попита риторично Атанасова.

Тя коментира също така, че е нормално да се увеличи ролята на референдумите, защото така се дава възможност на хората да участват пряко в управлението на страната.

Атанасова коментира и протестите, като каза, че те показват, че в страната управлението е демократично и всеки може да излезе и да изрази своето мнение и искане.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!