FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Борисов и Тръмп се харесали веднага, имало химия

Българин превеждаше на Доналд Тръмп при срещата с Бойко Борисов в Белия дом. Йонко Мермерски работи с Държавния департамент от началото на 90-те години. От 30 години се занимава с преводачество. Превеждал е и по време на срещата на президентите Бил Клинтън и Петър Стоянов.

Още по темата

26 ное 2019 10:18

68

26 ное 2019 06:15

186

25 ное 2019 20:53

76

„Имаше моментална химия между двамата лидери, харесаха се веднага. Мисля, че срещата беше много успешна“, смята Мермерски за срещата на Борисов и Тръмп.

„Стана дума за визите, които много вълнуват гражданите. Това е хубав момент да се натисне в тази посока, защото Тръмп каза пред камера, че ще разгледа въпроса. А когато даде дума, той я изпълнява. Доналд Тръмп прави това, което обещава“, каза още Йонко Мермерски пред bTV.

Той призна, че е пичитател на Тръмп, защото изпълнява обещанията си.

Мермерски е убеден, че Тръмп отново ще спечели президентските избори в САЩ догодина, защото е намалил безработицата до 3,6%и е създал 7 млн. нови работни места в страната.

„Демократите постоянно правят гаф след гаф. Те започват да се самоизяждат. Няма кой да застане срещу Доналд Тръмп“, смята той.

Друго любопитно за Йонко Мермерски е, че е бил професор по химия в университета в Джорджтаун. Друга негова страст е екологията. Той е създател на най-ефективните добавка за дизелово гориво, която намалява 3/4 пъти вредните газове в атмосферата.

„Най-големите врагове на околната среда са екоактивистите, екопартиите и екопротестите, защото се отнема вниманието и ресурсите от това наистина да се решат проблеми и те се прахосват в това просто да се вика, да се правят кръгли и маси, на които да се прахосват пари“, на мнение е Мермерски.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!