FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Цял месец Евро 2020 на открито в Южен парк II

Цял месец Евро 2020 на открито в Южен парк II
Това лято спортните фенове ще имат възможността отново да гледат на живо под открито небе, най-интересните срещи и турнири от света на спорта. EURO CAMP се превръща в Спортното сърце на София, което цял месец ще тупти в ритъма на Европейското първенство по футбол, Формула 1 и Уимбълдън.

От 11 юни до 11 юли може да изживеете емоцията, сякаш сте на стадиона, пистата на Гран При или на турнир от Големия шлем, в компанията на семейство и приятели с любимата бира и вкусна храна. Най-големите спортни форуми през юни и юли ще се излъчват пряко, на голям екран (7 х 4 м.) с висока резолюция. Дори капризното лято не може да осуети празника на спортните фенове, защото организаторите са подсигурили голяма закрита шатра (15 х 25 м.), която дори при лоши метеорологични услови ще позволи да изживеят емоцията.  

Събитието обещава да се превърне в истински празник на хедониста с присъствието на повече от 5 street food ресторанта, 12 вида наливно пиво и над 25 бутилирани бири. 

За децата е предвиден специален детски кът с настолни игри и много занимания, а за удоволствието на дамите ще има развлекателна програма, както и освежаващи напитки и коктейли от талантливия екип на Коктейл бар „Оскар клуб“. EURO CAMP ще изгради голяма сцена (10 х 8 м.) , която ще се превърне в зона за забавление за цялото семейство. Всеки ден ще има активности и тематични събития, които да радват посетителите – настолни игри, бъбъл футбол, стрелба с лък и турнир по джаги и табла, и още много други.​

Входът е свободен, което е още една причина да ви препоръчваме да посетите EURO CAMP (Южен парк II, зад музей „Земята и хората“, до метростанция „Европейски съюз“) и да превърнете гледането на любимия спорт в истинско преживяване, споделено с приятели и семейство.

Цялата програма на EURO CAMP можете да разгледате във Фейсбук на facebook.com/MondialCamp


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!