FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Тримата, пребили и ограбили жена в с. Велино, остават в ареста

Тримата, пребили и ограбили жена в с. Велино, остават в ареста

Снимка: Pixabay
Извършителите на грабежа в шуменското село Велино, който беше извършен на 13.01.2021 г. и пострадаха възрастни хора, са с наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ след отправеното искане от страна на Окръжна прокуратура-Шумен, съобщават от държавното обвинение.

Окръженият съд в Шумен определи най-тежката мярка спрямо А.М., В.М. и М.М. В ранните часове на 13.01.2021 г. тримата са разбили вратата на къщата, в която живеели трудноподвижна жена на 92 г. и грижещият се за нея 61-годишен мъж. Те започнали да удрят мъжа, искайки да им даде пари. След това отишли в стаята, в която лежала жената, нанесли й удари по лицето и поискали всичките й пари.

Още по темата

14 яну 2021 13:36

53

Извършителита на нападението бяха задържани само няколко часа след извършване на престъплението благодарение на бързите действия на криминалистите от МВР-Шумен и прокуратурата.

Окръжният прокурор на Шумен Маргарита Георгиева посети пострадалите още на следващия ден и ги информира, че нападателите им са разкрити, задържани и ще бъдат съдени.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!