FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Протест в подкрепа на Десислава Иванчева

Пореден протест с искане за отмяна на присъдата на Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова се проведе пред Съдебната палата, съобщи Bulgaria ON AIR.
Исканията на недоволството са да се събере подписка в защита на двете жени, чрез която да бъде сезирана президентската институция, която да помилва Иванчева и Петрова.

Още по темата

12 ное 2022 17:40

78

19 авг 2022 16:32

77

„До сряда събираме подписи и ще ги връчим на Комисията, която заседава в четвъртък. Това беше изцяло наказателна акция – да бъдат ликвидирани гражданските кметове на „Младост“, които се бореха за интересите на гражданите, а не за интересите на строителната мафия“, коментира председателят на „Зелен Младост Татяна Христова.

„Очакваме президентската институция да измие срама от използването на правосъдието за политически цели, в което нашата българска социална психика има огромни травми“, каза психологът Жени Георгиева.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!