FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Наградиха най-добрите застрахователни и пенсионноосигурителни компании

За 13 поредна година отличиха най-добрите застрахователни и пенсионноосигурителни компании. На официална церемония в аулата на Висшето училище по застраховане и финанси бяха връчени годишните награди в сектора у нас за 2020 г, предаде Bulgaria ON AIR.
Номинирани в конкурса бяха дружества от три сфери: животозастраховане, застрахователни брокери и пенсионно осигуряване.

„Това е един сектор, в който работят много сериозни професионалисти, хора с много опит, управляват дружества с много добри показатели“, каза ректорът на ВУЗФ доц. Григорий Вазов.

Отличията бяха разпределени в девет категории.  

„Всички отчетохме, че миналата година е била сложна, че е била необичайна за всички нас, че е изисквала от всички нас, от целия застрахователен сектор много адаптивност, много иновативност, за да можем да предложим на нашите клиенти най-доброто и мисля, че сме се справили успешно с това“, посочи председателят на Управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи и изп. директор на ЗАД „Армеец“ Константин.
 
И тази година церемония се проведе онлайн с ограничено присъствие заради епидемията от коронавирус в страната.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!