FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Къде няма да има вода в София в четвъртък?

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

На 24 септември 2020 г. (четвъртък), във връзка с извършване на тестове за налягането във водопроводната мрежа на ул. „Обиколна“ жк. „Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 00:30  до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Конче вихрогонче“, ул. „Обиколна“, ул. „Делийска воденица“ и ул. „Без име“ успоредна на ул. „Садинка“ – източно, бл. 324 и бл. 319 вх. В и вх. Г., както и в индустриална зона : бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №113, №115, №117, № 123 и №125.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „ Садинка“ до бл. 507; между бл. 413 и бл. 414

На 24 септември 2020 г. (четвъртък), във връзка с извършване на тестове за налягането във водопроводната мрежа в кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 02:00  до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Крайречна“, ул. „Околовръстен път“, Дреновичка река, ул. „Нарцис“, ул. „Чемшир“, ул. „Мавровец“ и ул. „Мащерка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Папрат“ ъгъла с ул. „Горска поляна“.

На 24 септември 2020 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Бенковски“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Георги Бенковски“  от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Бенковски“ ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

На 24 септември 2020 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „3-та“ жк. „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 21, бл.22, бл. 23, бл. 25, бл. 26, бл. 27, бл.29. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 25.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството
дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!