FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Какво ще стане с лихвите по кредити и депозити?

Какво ще стане с лихвите по кредити и депозити?

Снимка: Bulgaria ON AIR
Какво ще стане с лихвите по кредити и депозитии какви средства от европейския бюджет предстои да получи България? Тези и още актуални теми ще бъдат на фокус по време на първото за новия тв сезон издание на икономическотопредаване Money.bg на 17 септември, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR

Финансовият журналист Петър Илиев ще посрещне в студиото на предаването ръководителя на Представителството на ЕК в България – Цветан Кюланов. Двамата ще обсъдят какви средства от европейския бюджет предстои да получи България и за какво ще бъдат използвани.

Съботното издание на Money.bg ще продължи с разговор за това какво ще се случи с лихвите по кредити и депозити, след като ЕЦБ вдига все повече лихвите. Повече за това пред водещия на икономическото предаване Георги Минев ще разкрие Тихомир Тошев, изпълнителен директор на „Кредит център“.

Тези и още интересни теми от света на икономиката, бизнеса и финансите – не пропускайте в предаването Money.bgпо Bulgaria ON AIR, на 17 септември, точно в 16:30 часа.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!