FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Заловиха мъже с метамфетамин в Пловдив

Заловиха мъже с метамфетамин в Пловдив

Снимка: БГНЕС
Двама мъже са задържани за притежание на голямо количество метамфетамин от полицейски служители от Шесто РУ в Пловдив, съобщава полицията в града.

Още по темата

4 май 2020 17:45

26

4 май 2020 17:22

9

В хода на специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението, съхранението и употребата на наркотично вещества е проверен лек автомобил с двама криминално проявени мъже на 27 и 30 години от Пловдив. При проверката по-възрастният от мъжете изхвърлил през прозореца на превозното средство предмети, представляващи част от наргиле.

Извършено е претърсване на автомобила, при което е открито и високо рисково наркотично вещество. Последвало претърсване и в апартамент, обитаван от лицата. В жилището са открити 44 найлонови пликчета с бяло вещество на кристали. От изготвената химическа експертна справка е установено, че веществото е метамфетамин на кристали с тегло 52,11 гр.

Двамата мъже – извършителят на престъплението и неговият съучастник са задържани в ареста за срок до 24 часа.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!