FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Бившият шеф на КЕВР: Цената на газа ще се колебае много

Бившият шеф на КЕВР: Цената на газа ще се колебае много

Снимка: БГНЕС
Бившият председател на КЕВР Иван Иванов очаква в първите дни на конфликта в Украйна цената на природния газ да се колебае в голям диапазон.

Според него ситуацията е динамична и всичко ще зависи от това как ще се развият събитията в политически и военен аспект, предаде БНР.

Още по темата

24 фев 2022 14:30

24

„Да се надяваме, че обстоятелството, че „Турски поток“ не преминава през зоната на конфликта, не би предизвикало реакция от страна на Русия за евентуално спиране на доставките на природен газ, които са предназначени в по-голямата си част за Турция, а след това и за България, Сърбия, Унгария и достигат до Баумгартен в Австрия“, каза той.Иванов коментира темата сред няколкочасов разпит в Софийската градска прокуратура по разследването „Булгаргаз“.

Пред прокурорите той е заявил, че по време на мандата му като председател КЕВР е изпълнявала перфектно задълженията си и са били спазвани всички законови разпоредби.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!