FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Helpbook: All inclusive в хотел – мръсотия, студ и по 6 пъти ходжата пее

В днешния обзор от постъпилите сигнали в платформата на Helpbook.info първо ще ви запознаем с премеждията на семейство, направило резервация за All inclusive в хотел Сарай в село Драгиново – ужасните условия и отношение, а наред с това по 6 пъти на ден пее ходжата. Ето какво пише нашият потребител.
„Тук отседнахме със семейството ми за два дни, два ужасни дни. Още с пристигането имахме проблем с резервацията, въпреки че си бях платила всичко. Дадоха ми ключ за стаята, която се оказа малка като кибритена кутийка и няма как да разпъна бебешка кошара за 7-месечната ми дъщеря. След кратка разправия ни дадоха друго стая…С влизането се усети студа и че отопление няма, отново разправия, защото съм с малко бебе…

Дадоха ни малка духалка! Бях платила за ол инклузив, но се оказа, че такова нещо не съществува – дават по една манджа сутрин, обед и вечер, без право на избор, имаш право на една напитка, всичко останало се заплаща, заплащат се и продуктите на кока кола. Мъжът ми остана гладен буквално! Тук отварям една скоба – ще сезирам и БАБХ, сервираше се прясно мляко, представяно за домашно, с ужасен вкус и мирис.

Ужасна мръсотия и мизерия, ще приложа снимки, навсякъде пише че има спа, но се оказа че там нищо не работи – всичко е спряно и има налепени бележки! Няма паркинг, не е упоменато за джамията в близост, от която 6 пъти на ден пее ходжа. Абсолютно разочарование“, възмущава се авторът на сигнала.

В друг сигнал, постъпил при нас, с безкрайно учудване разгледахме изпратените снимки от току-що ремонтирания столичен парк „Света Троица“. Монтирането на пейките е извършено доста иновативно – краката са укрепени с купчини бетон, без форма и оглед на количество и качество. Нашият потребител пита кой ги е проектирал, кой е одобрил проекта, кой го е изпълнил, кой е приел изпълнението в долупосочения вид и колко е платено за монтажа на пейките по този начин.

Притеснителен сигнал постъпи и относно опасен тунел, който свързва ул. „Николай Хрелков“ с квартал Горна Баня. Според нашия потребител на въпросния участък шансът за ПТП е твърде висок, тъй като тунелът е с дъговидна форма и на самия завой е абсолютно невъзможно лек автомобил да се размине с автобус.

В столичния квартал „Младост“ след дъждовете от последните дни ни изпратиха снимка от централен булевард в района, на който се лее неидентифицирано вещество. Огромното количество пяна видимо затруднява пресичането на светофара, а източникът му за сега е неясен.

От същия район се оплакаха от системен тормоз от буболечки: „От близо 2 години в квартал „Младост“ 1 има нашествие от вонещици/миризливки – става дума за бръмбара Palomena prasina. За половин час на терасата преброих 36 броя, влизат в апартаментите, кацат навсякъде. Хората, които ползват простор, не ми се мисли в какво състояние прибират прането си. Всички са пропищели! Моля, вземете някакви мерки с пръскане или по друг начин ни помогнете да се оттървем от тях!“

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал – направете го онлайн в HelpBook! Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!