FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

18-годишен шофьор блъсна мъж и жена на тротоар

18-годишен шофьор блъсна мъж и жена на тротоар

Снимка: Pixabay
18-годишен шофьор с лек автомобил Шевролет е блъснал мъж и жена, които са ходели по тротоар в Харманли, съобщават от полицията, цитирани от „Монитор“. Инцидентът е станал тази събота около 20,30 часа. Младежът се е движил с несъобразена скорост по булевард „България“. При излизане от кръстовище с кръгово движение е загубил контрол над колата.

Превозното средство се е качило на тротоара и е ударило 54-годишен мъж и 45-годишна жена.

Мъжът, който е гръцки гражданин, от удара е останал със спукване на черепа и фрактура на лява тазобедрена става. В момента е с опасност за живота. Жената от Харманли е с охлузна рана на гърба. Тя е прегледана и освободена за домашно лечение.

При инцидент в Хасково 83-годишна пешеходка е пострадала. 48-годишна водачка на лек автомобил Ауди прави маневра на заден ход, при която удря пресичащата възрастна жена. Тя е била транспортирала в болницата. Пострадалата е с фрактура на дясната раменна става.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!