FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Управляващите били освиркани? Да се замислели защо

Управляващите били освиркани? Да се замислели защо

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Соцлидерката Корнелия Нинова защити президента Румен Радев от нападките на ГЕРБ, който в декларация от името на ПГ го обвиниха, че разделя обществото, вместо да го обединява заради скандала вчера пред Паметника на Васил Левски.

Още по темата

20 фев 2020 11:12

486

„Президентът Румен Радев вчера много ясно изрази личната си позиция в речта си, като призова всички да замълчим и да не се опетнява момента и мястото, на което се бяхме събрали, за да отдадем почит на Апостола на свободата“, коментира тя,цитирана от БТА.

Според нея управляващите трябва да се замислят защо въпреки призива му се е стигнало до освиркване оп време на речта на столичния кмет Йорданка Фандъкова.

„Би трябвало да накара управляващите да се замислят защо се стигна до тук, защо по този начин реагират хората при тяхната поява“, коментира Нинова.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!