FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Уволниха шофьор на линейка в Пловдив, пуснал чалга на пациент

Уволниха шофьор на линейка в Пловдив, пуснал чалга на пациент

Снимка: Булфото
Уволниха шофьор на линейка от Пловдив, след като пуснал чалга на болен пациент. Той е получил поръчка да прибере възрастен мъж от лечебно заведение до дома му. Музиката била поръчана от пациента, а клипът с изпълнението на желанието много бързо набра популярност в интернет.

„Нашият бивш колега е изпълнявал желание на пациента. Искал е Петьо да му пусне музика, за да му бъде по-весело. Но нашата работа е първо да се съобразяваме със здравословното състояние на пациентите, с духа на Хипократовата клетва и с желанията им”, обясни пред Нова тв Ивелина Маникатова, представител на фирмата за частни линейки, чиито бивш служител е Петьо.

След като видеото стига до ръководството на компанията, младият шофьор е уволнен. Ден след това близките на пациента дошли в офиса й и поискали Петьо да бъде върнат на работа, като обяснили, че той просто е изпълнил желанието на техния роднина.

„Петьо е много добро момче. Изпълнявали сме много посещения с него, но досега е нямало такива изпълнения. Никога не съм го виждал да пее в линейката“, сподели д-р Мусави.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!