FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Тежка катастрофа: Петима загинаха край Варна

Около 16.25 часа е получен сигнал за тежко пътно произшествие на пътя София-Варна, в участъка между Омуртаг и с. Антоново. На място е установен челен сблъсък между два леки автомобила.

Няма оцелели при катастрофата. На място са загинали петима души – четиримата, пътували в единия автомобил /семейство с две деца/, и един – във втория. Те са починали преди пристигането на екипа от медици, каза за БТА дежурната сестра Бахтишен Ниязиева в Спешното отделение на МБАЛ-Омуртаг.

Заради катастрофата пътят продължава да е затворен. Осигурен е обходен маршрут.

По предварителна информация от полицията, пътното произшествие е станало между два леки автомобила, движещи се в противоположни посоки. Единият, по неустановени засега причини, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в движещ се правомерно в платното автомобил.

На мястото са екипи на Районното полицейско управление в Омуртаг, на пожарната служба. Извършва се оглед на местопроизшествието


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!