FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Столична община създаде Viber група за коронавируса

Столична община създаде Viber група за коронавируса

Снимка: Столична община
Столична община създаде специална група във Viber за мерките срещу коронавируса. За това съобщи в профила си в социалната мрежа кметът на София Йорданка Фандъкова.

„Създадохме официална Viber група за #COVID-19 на София. В нея ежедневно ще споделяме важна информация, новини за обстановката в града и текущи мерки, които засягат гражданите на София. Всеки може да се включи в групата през този линк https://vb.me/COVID-19_Sofia и да покани и други свои приятели.

Официалната Viber общност за #COVID-19 на София е открита с безвъзмездното съдействие на столичния екип на Rakuten Viber в столицата Rakunen и от звеното ни по Дигитализация, иновации и икономическо развитие.

Информацията, която ще получавате е:

Съвети как да предпазваме себе си и околните от заразяване;

Новини относно мерките, предприети за борба с COVID-19;

Информация за нови правила, засягащи жителите на София.

От началото на извънредното положение много софийски технологични компании активно предлагат идеи в помощ на гражданите и на управлението на града в кризисната ситуация. Благодаря на стартъп и IT компаниите в София за подкрепата и съвместната работа“, пише Фандъкова.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!