FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Сряда ни носи температури до 25 градуса, остава топло

Времето през нощта над по-голямата част от страната ще е ясно.Над източните райони ще има ниска облачност или мъгла. Времето ще е тихо, с минимални температури предимно между 5 и 10 градуса.

Утре времето ще се задържи топло за сезона и ще е слънчево. Преди обяд над Източна България и на места около Дунава ще има мъгла или ниска облачност. След обяд ще духа слаб източен вятър, прогнозират синоптиците от НИМХ.

Максималните температури ще са между 22 и 27 градуса, в София – около 25 градуса.

Над Черноморието в часовете преди обяд ще има мъгла или ниска облачност, а около и след обяд ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток.

Максималните температури ще са между 20 и 23 градуса. Температурата на морската вода ще е е 20-21 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините времето ще се остане слънчево и топло. Ще духа слаб източен, само по най-високите части на Рила и Пирин до умерен североизточен вятър.

Максималната температура на 1200 метра ще е около 21 градуса, на 2000 метра – около 15 градуса.

Атмосферното налягане през деня слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

В четвъртък, 24 октомври, и в петък, 25 октомври, времето ще остане топло за сезона, в повечето райони – и слънчево, на места в низините в източната половина от страната след полунощ и в часовете преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. Ще бъде почти тихо.

Преобладаващите максимални температури ще са между 21 и 26 градуса, минималните – най-често ще бъдат между 6 и 11 градуса, по-високи ще са температурите по Черноморието.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!