FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Служител на строителното министерство е с коронавирус

Служител на строителното министерство е с коронавирус

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Министерството на регионалното развитие и благоустройство ще бъде затворено за два дни, тъй като служителка от администрацията е заразена с коронавирус, съобщава „24 часа“.

Жената е отишла на преглед и при тестуване пробата се оказала положителна.Работата в МРРБ обаче няма да спре, а ще премине на дистанционен режим. В сряда и четвъртък сградата на министерството ще бъде дезинфекцирана изцяло. Ще бъде направен план за тестване на всички служители.

Това е второто министерство, което затваря за дни заради коронавируса. Преди седмица хигиенитска от екоминистерството даде положителна проба за COVID 19. Докато траеше дезинфекцията в сградата на ул. „Мария Луиза, служителите работеха в подземната част на министерството, която има собствен вход и всичко необходимо за изпълненията на задълженията.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!