FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

След ремонта: Бул. „Тодор Каблешков“ отново ще се ремонтира

Снимка: БГНЕС

След по-малко от три месеца новоремонтираната част на бул. „Тодор Каблешков“ се нуждае от нов ремонт. На места настилката е пропаднала, на други се е надигнала, на трети – най-вече около капаците на шахтите, паветата се вадят безпроблемно.
Неприятно впечатление прави и мръсотията, която фирмата-изпълнител е оставила на територията на ухото, където въртят автобуси и тролеи.

Зам.-кметът по обществено строителство в Столичната община Ангел Джоргов обеща, че до петък всички забележки ще бъдат отстранени за сметка на фирмата-изпълнител, съобщи БГНЕС.

„От вторник до петък ще направят всичко, за което е сигнализирано. Независимо дали се дължи на тяхната работа, дали е нещо вандалско, или колчетата са счупени от кола“, заяви той.

Попитан на какво се дължат дефектите, Джоргов каза, че те може да са вследствие на дъждовете, излели се през януари или на некачествена работа.

„Обектът още не е в гаранция, защото ние не сме го приели като такъв, тъй като той се приема нацяло“, коментира той и увери, че общината няма да плати нито лев за този ремонт, който се налага сега.

Зам.-кметът се ангажира в петък лично да провери какво е свършено и увери, че също така ще бъде изчистена и замърсената територия на спирка “Ж.К. Гоце Делчев“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!