FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Светослав Стефанов, ПП МИР: Казваме НЕ на агресията в столичните училища

Светослав Стефанов, ПП МИР: Казваме НЕ на агресията в столичните училищаСветослав Стефанов…
„През последните 5 години станахме свидетели на една вълна от агресия, която залива родното училище. Днес всяко столично училище алармира за такъв проблем”. Така кандидатът за общински съветник от Политическа партия МИР Светослав Стефанов коментира ситуацията в училищата на София.

Той поставя като своя най-важна цел борбата с насилието в училищната среда. „Към момента все още няма създаден работещ механизъм, който може да повлияе на детската агресия, но приемайки, че България е член на ЕС, може да се приложат конкретни примери с налагането на училищна медиация”, коментира Стефанов. По думите му този метод насърчава разрешаването на споровете по конструктивен начин, което допринася за психичното здраве на учениците и за тяхната лична удовлетвореност, че сами са намерили решение на проблема. „Училищната медиация се използва успешно в много държави в Европа, от които можем да черпим опит”, заяви още кандидатът от ПП МИР.

Политическа партия МИР е с номер 50 в интегралната бюлетина.
*Светослав Николаев Стефанов е на 37 г., финансист, PR и медиатор. Роден е в гр. София. Магистър по специалност „Медийна информация и реклама“ в Университета по библиотекознание и информационни технологии – София, бакалавър по специалност „Финанси“ от Висше училище по застраховане и финанси – София. Средното си образование завършва със специалност „Радио и телевизия“ от Професионална гимназия по аудио-, видео- и телекомуникация “А. С. Попов”. Има професионален опит в сферата на финансите и финансовия контрол. От май 2015 г. е председател на Съюза на бащите в България.

Заема длъжността на зам.–председател в Център за спогодби и медиация към Софийски градски съд и Софийски районен съд. Разведен, с едно дете.

Купуването и продаването на гласове е престъпление .

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!