FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Първият сняг пада около 17-18 ноември

Първият сняг пада около 17-18 ноември

Снимка: Pixabay
Ноември започва със сравнително високи температури, с меко есенно време, с променлива облачност и без съществени валежи. Вчера в по-голямата част от страната времето беше предимно слънчево и днес над Източна България ще бъде такова.

Още по темата

1 ное 2020 07:30

5

През по-голямата част на месеца очакваме температурите да са около и под нормата, а валежите да са около и над нормата. Очаква ни по-скоро зимно време, прогнозира синоптикът от НИМХ Анастасия Кирилова пред БНТ.

Началото на ноември ще е сравнително без валежи. До средата на месеца се очаква температурата да е в климатичните норми. В последствие се очаква температурите в страната да са по-ниски от нормите.

През втората седмица от ноември температурите ще са сравнителни ниски в Северна България, а в останалата част от страната се очаква да са около нормата. В Югоизточна България се очакват валежи.

От средата на ноември ни очаква студено време със значителна облачност и чести валежи. Около 17-18 ноември се очакват превалявания от сняг във високите полета и в Предбалкана.

До края на месеца ще е значително студено с по-ниски от обичайните температури и чести превалявания.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!