FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Пощата във Враца окупирана от възрастни хора, чакат пенсии

Пощата във Враца окупирана от възрастни хора, чакат пенсии

Снимка: Павел Гълъбов/dnes.bg
Въпреки предупрежденията и удължения срок за раздаване на пенсиите огромна опашка от чакащи се образува на входа на централна поща във Враца. Възрастните хора са дори повече от друг път. От община Враца раздават безплатни платнени маски на пенсионерите, които не са успели да се снабдят с такива, съобщава vratzadnes.com.

Още по темата

31 мар 2020 09:37

32

Заради стълпотворението служители на общината и полицаи дават указания на хората и ги предупреждават да спазват дистанция. Въпреки това възрастните хора не са много изпълнителни.

Шефката на пощата във Враца Дарина Стефанова също се включва в организацията по раздаване на пенсиите и на входа на сградата следи за спазването на наложените мерки, във връзка с разпространението на коронавируса в България.

Очаква се след като си получат пенсиите възрастните да отидат в търговските вериги. Големи опашки има и пред банкоматите в града.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!