FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Патриотите готови за избори още на 28 март

Патриотите готови за избори още на 28 март

Снимка: БГНЕС
„Обединени патриоти“ са готови за избори на 28 март.

От НФСБ обаче смятат, че вотът трябва да бъде съобразен с епидемичната обстановка и да бъде отложен с един месец, заяви зам.-председателят на партията Борис Ячев.

Още по темата

5 яну 2021 14:22

287

5 яну 2021 12:51

69

5 яну 2021 11:20

98

„Колкото по-рано се отиде на избори, толкова по-сериозна готовност имаме, за да отчетем пред хората онова, което сме реализирали като мандат, но считам, че в края на април – началото на май вече втората вълна на епидемията да е в спад и най-после масовото ваксиниране да бъде в някакъв по-сериозен процент. Ние имаме готовност за участие в изборите, независимо кога са те“, уточни той. От ВМРО също са готови за избори, но приветстваха решението на държавния глава да проведе консултации със здравните власти, предаде БНР.

„Ние ще приемем която и дата да посочи президентът, но приветстваме това, че след съответната обществена реакция той реши да се посъветва с експерти и наистина да поеме част от отговорността за провеждането на изборите. По-нормално е да има едно мотивирано решение, което да гарантира правото на избор на гражданите“ – каза зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!