FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Паргов: БСП е хиперактивна, има виждане за управлението

„Последните 4 години БСП беше хиперактивна. БСП си има своето виждане за алтернативно управление и го изразява в НС постоянно“, заяви лидерът на БСП – София Калоян Паргов в студиото на „България сутрин“.

Още по темата

18 фев 2020 08:56

455

14 фев 2020 20:35

47

Според него в рамките на цикъла отчет – избори по-важнoто е да се направи един анализ на изминалите 4 години.

„Аз го наричам вътрешнопартийна дискусия. Трябва да намерим подходяща форма да увлечем обществото в този дебат за политики и посока. В цикъла трябва да има разговор„, смята политикът.

Нинова: Бъдещето на БСП и България е в ръцете на редовите социалисти

Той отбеляза пред Bulgaria ON AIR, че успехът на една организация никога не зависи от един човек.

„Всеки един от нас носи отговорност, без значение на каква позиция е. Мнозинството каза, че иска пряк избор, значи правим пряк избор. Той ще наподобява един национален мажоритарен избор„, коментира Паргов изборните промени в партията.

„На БСП предстои първата битка – битката със себе си. След тази първа битка ще посветим времето си за подготвянето на политическа програма. В следващите няколко месеца БСП ще се посвети на подготовката си“, уточни социалистът.

След като от Пътната агенция не дадоха конкретен отговор дали се изисква винетка за движение по Северната скоростна тангента, жителите на Нови Искър, който е само на няколко километра от София, излязоха на спонтанен протест.

„Този въпрос вече е в полето на Министерския съвет. Надявам се, че днес МС на своето заседание ще отмени винетките законово. Засегнати са над 150 хил. души в 32 села. Не е справедливо да си облаган с данъци  в рамките на общината и допълнително да плащаш такса за ползване на пътищата“, каза Паргов, който е и зам.-председател на Транспортната комисия към Столичната община.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!