FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Октомври продължава да ни радва с поредната слънчева седмица

Очаква ни поредна слънчева седмица. На места в сутрешните часове ще има мъгла. Минималните температури ще са предимно между 6° и 11°. Максималните – между 22° и 27°. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Това съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.
По Черноморието преди обяд на много места ще има ниска облачност или мъгла, след обяд ще бъде слънчево. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са около20° и 22°. Температурата на морската вода – 20°.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 19°, на 2000 метра – около 12°. Атмосферното налягане ще се задържи без промяна – малко по-високо от средното за месец октомври.

И през следващите дни промяна на времето не се очаква. Ще остане топло за сезона, в повечето райони – слънчево, на места в низините в източната половина от страната след полунощ и в часовете преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. Преобладаващите максимални температури ще са между 21° и 26°, а минималните ще бъдат между 6° и 11°, по-високи по Черноморието.

И в планините ще остане слънчево, с температури, по-високи от нормалните за втората половина от октомври.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!