FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Общински съветник в София с COVID-19

Общински съветник в София с COVID-19

Снимка: БГНЕС
Общински съветник на София е с положителен резултат за COVID-19, разкри председателят на СОС Елен Герджиков в социалните мрежи.

Той е настанен във ВМА и е в добро състояние. 

„Във връзка с обявеното извънредно положение в страната и предприетите мерки за ограничаване разпространението на коронавирус, постоянните комисии към СОС и съвета няма да заседават до 29-и март. Ако възникне неотложност от взимане на решения, свързани с мерки, които са в компетентността на СОС, ще свикам председателски съвет, на който да обсъдим възможностите да заседаваме, при спазване на изискванията за безопасно събиране на повече хора. Използвам момента да кажа, че наш колега е с установен Covid 19. Лекува се във ВМА. Пожелавам му бързо възстановяване. За пореден път призовавам да не използваме тази ситуация за политически дивиденти или партиен маркетинг“, написа Герджиков.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!