FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Облачно и дъждовно време, ще има и поледици

Облачно и дъждовно време, ще има и поледици

Снимка: Pixabay
Днес времето над страната ще бъде облачно и на много места ще има превалявания от дъжд. В сутрешните часове, на места в Западна България, ще има условия за поледици.

В Източна България ще духа до умерен южен вятър, като до вечерта вятърът в цялата страна ще се ориентира от запад-северозапад. Според прогнозата за времето максималните температури ще са между 5° и 10°, на места в Източна България до 12°-13°. Атмосферното налягане още малко ще се понижи и ще бъде близко до средното за месеца.

Над Черноморието ще бъде облачно с превалявания от дъжд. Ще духа до умерен южен вятър. Максимални температури – между 9° и 12°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде облачно с валежи от дъжд, над 1200 метра от сняг. Ще духа умерен до временно силен югозападен вятър, който постепенно ще се ориентира от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е 3-4°, на 2000 метра – около минус 1°.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!